Het magazine voor Natuurfotografen


Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


@Ron: tjsa,Urk he :-p Nee,zonder gekheid: het was overal stervensdruk bij het kruiend ijs,en overal wordt er op gelopen. Ach,met een paar dagen is het toch weggesmolten zullen we maar zeggen.

Wat mij betreft had je het zonnetje nog net iets meer achter het stuk ijs mogen proppen en misschien het stuk rechtsonder niet in beeld. Verder wel een mooie lucht bij dit bijzondere natuurfenomeen (in de zin van:ziet er bijzonder uit,niet dat het iets zeldzaams is op de wereld denk ik).» Last edited by Marcel van Kammen on Mon 20 Feb 2012, 21:23; edited 1 time in total

Quote:
Ontgoochelt stond ik bij de vuurtoren van Urk te kijken naar de gezinnen met kinderen die met z'n allen met gevaar voor eigen leven op de ijshopen stonden te dansen.


Ach Ron ............ getuige deze foto heb jij je mooie dag gehad. Mensen doen toch altijd gekke dingen waarvan ze het gevaar niet beseffen? Als er dan wat gebeurt is men heftig geschokt en moet er onmiddelijk hulp komen. Als ex-alpinist ben ik mij daar toch nog instinctief elke dag bewust van.

Zie het van de zonnige kant, iedereen heeft daar een prachtige natuurervaring gehad, misschien blijft er wat van hangen voor de toekomst. En die mensen hebben de ijsbergen echt niet platgestampt, dat heeft de dooi gedaan.

Het kontrast tussen lichte lucht en het donkere ijs vallen direkt op , vind ik wel mooi , ...minder mooi zijn de vliegtuigstrepen helaas , Groeten Bert

:
 
Page 1 of 1