Het magazine voor Natuurfotografen


Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


Hoi Martijn,

Die is echt mooi geworden zeg!
Bij ons (helaas) een strakblauwe hemel waardoor ik het met een lasscherm heb gedaan. Ik zal hem ook even gaan plaatsen hoewel ie hier niet aan kan tippen.

Han

Schitterend resultaat.
Heb op mijn werk m.b.v. een lasplaatje ook wat pogingen ondernomen, vanavond de resultaten eens bekijken. Voor zo'n beeldvullend resultaat zal ik i.i.g. flink moeten croppen.
Groet

Mooie foto Martijn,

Ik heb ook een aantal pogingen gedaan maar de wolken waren eigenlijk te dicht bij ons. Helaas! Daarom zal ik ze hier ook niet plaatsen...

Bij stichting de Koepel heb ik trouwens een zonnefilter gekocht en dat voor mijn telescoop geplaatst. Werkt prima (als er geen wolken zijn)

Voor de nieuwsgierigen, ik heb de foto's wel op mijn eigen site staan, zie profiel

Mooie Martijn, zeker met die wolkjes ervoor, geeft nog meer karakter aan de foto.

Ziet er zeker mooi uit, het verbaast me dat er maar weinig reacties op zijn. Ben wel benieuwd naar de techniek achter het beeld, heb je een filter gebruikt?

Quote:
Ziet er zeker mooi uit, het verbaast me dat er maar weinig reacties op zijn

@Wendy, zoveel wordt er (helaas) nog geen commentaar gegeven, maar het feit dat de foto de meest bekeken foto van de week is met nu 360x zegt natuurlijk ook heel veel Wink Zelf vind ik het een prachtige opname van een verschijnsel wat me altijd raakt omdat het zo "groots" is.
groet,
Jaap

@ Jaap, jah daar heb je natuurlijk gelijk in. Hij is in iedergeval een week lang te bewonderen!

Hallo,

Wederom net terug uit Polen even een korte reactie. Ik was erg bang om mijn sensor van de D2X in tweeŽn te branden maar dat viel mee gelukkig, de zeearenden afgelopen week in de Oderdelta kwamen nog goed door. Ik heb gewacht totdat de zon sluierde door een wolk en daarna zonder filter of wat dan ook vanaf statief deze foto gemaakt met de camera op cropstand. Was ook wel een kick om na lang denken over de lokatie toch maar gewoon thuis te blijven en deze plaat vanuit de tuin te maken.

Groeten, Martijn.» Last edited by Martijn de Jonge on Mon 17 Oct 2005, 8:53; edited 2 times in total
:
 
Page 1 of 1