Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


In de aangehaalde regels staat dat soorten met status 1a tot en met 2c mogen worden aangeboden. Volgens het Nederlands Soortenregister is de status van deze plant 2b en mag hij dus worden aangeboden. Wink Toevallig wist ik dat voor deze soort, omdat hij hier als 'onkruid' groeit achter ons huis.

De Nederlandse naam is overigens Oosterse Karmozijnbes en de Engelse naam is Indian Pokeweed. Ik heb de namen even aangepast.

Groeten, Robert

William je opname is verzet. Dankzij de kennis van Robert.
Excuses voor het ongemak.

dat geeft niks een foutje maken kan altijd ik wist zeker dat het wel mocht omdat ik soort gelijken al ooit geplaatst heb gezien. ik vond dat dus vreemd en was van mening dat word vanzelf wel recht gezet.
bedankt voor de inzet in de her beoordeling beide.

Quote:
ik wist zeker dat het wel mocht omdat ik soort gelijken al ooit geplaatst heb gezien.
Helaas gaat die vlieger niet altijd op. Een enkele keer zijn er soorten op Nederpix terecht gekomen, die er volgens de regels eigenlijk niet op hadden gemogen. Als het een van die soorten was geweest, dan had de foto nog steeds in het tijdelijke album gestaan. Wink

Mooi dat deze foto doorgekomen is. Er staan er nog maar weinig op Nederpix van deze soort. En al vind ik deze plant behoorlijk 'tuinplanterig' aandoen, ik vind hem wel mooi.

Ook namens mij bedankt, Nel.

Groeten, Robert

:
 
Page 1 of 1