Het magazine voor Natuurfotografen
Wij plaatsen verschillende cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. De analytische gegevens zijn volledig geanonimiseerd en niet te herleiden naar IP adressen of personen.
Lees hier meer over cookies en ons privacybeleid
Michiel Janssen on Mon 24 Sep 2018, 19:29
Mooie bol. In Spanje en Portugal worden ze graag gegeten maar ik heb ze nog nooit geprobeerd.
Sam Dijkstra on Tue 25 Sep 2018, 8:50
Ziet er fraai uit zo Gr sam
Gerard Visser on Tue 25 Sep 2018, 17:59
Ja Michiel, ze zijn erg populair in Galicië. Ik zag allerlei souvenirs, beeldjes en sleutelhangers, van dit soort eendenmossels, die daar Percebes heten. https://es.wallapop.com/item/percebes-llavero-51708664, soms met olijke oogjes erop geschilderd. Ze hebben daar ook Eendenmosselfeesten... gr G