Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


Prachtige foto van deze mooie beesten, goed te zien op de donkere gedeelten dat het sneeuwt.

Gr. Ben

Imposante dieren. Sober van kleur; mooi vastgelegd.

Br....dat is echt koud daar. Mooi beeld Loulou.

Waarom de rechtse Bizon maar half afgesneden in beeld? Dit maakt de opname niet af, vind ik. Of heb je die ook!» Last edited by roel ronhaar on Fri 14 Dec 2018, 23:14; edited 1 time in total

Hallo Ron, die heb ik niet, omdat daarmee de massa van de lijven en de starende lege blikken wegvallen en de foto een andere uitstralig zou hebben, alles draait om compositie en smak natuurlijk. Heb wel heel veel andere foto's waar bisons in zijn geheel op staan, om andere redenen t.o.v. compositie.

Slimme compositie, zou ik zeggen. Met het afsnijden van het lijf worden de lijven ondergeschikt aan de koppen. Heel mooi beeld Loulou. Ik heb je werk gemist op Nederpix. Gelukkig heb je een mooie website waar we terecht kunnen. Smile

Groeten, Robert

Ik kon zelfs niet inloggen meer;-), heb het voornemen om wat actiever hier te zijn en ook op andere sites. Afgelopen jaar was hectisch met ziek zijn, verhuizen en een boek dat af moest gaan zijn, Zou nooit hebben kunnen denken dat zoveel in een jaar past;-). Heb wel een aantal zaken laten "vallen" om die reden. Maar we zijn verhuisd nu, boek is klaar en ik ben klaar met ziek zijn;-), dus moet goed komen! leuk om te lezen dat ik gemist bent, of mijn werk dan.

@Loulou: Jij bent ook gemist hoor! Fijn dat het ziek zijn ook klaar is en dat Nederpix niet bij de te laten vallen zaken behoorde. Very Happy

Groeten, Robert

Fijn om hier nog eens werk van je te zien Loulou. Dat 2019 een gezond jaar mag worden!
Een mooi beeld waarin lijf, kop en poten evenwichtig de aandacht krijgen. Toch wel 'extreme' omstandigheden om te fotograferen. Vanuit een hut? Auto? ...?

In Yellowstone kan je met de auto en je kan rondwandelen, de manier van doen is als je iets moois ziet je naar de dichtsbijzijnde parkeerplaats rijdt ( die zijn vrijwel altijd wel in de buurt) , parkeert en wandeld naar hetgeen je wilt fotograferen. Daarmee heb je veel vrijheid in het maken van composities. Yellowstone kan heel koud zijn ( naar wat ik gehoord heb) , ben er nu drie keer geweest, maar heb het nooit als koud ervaren eigenlijk.

Mooi beeld. Wat mij opvalt is het verschil in horens, bij twee staan ze naar binnen en bij één staan ze naar buiten. Zegt dat iets over het geslacht? (zoals ik onlangs heb geleerd van Schotse Hooglanders in een uitzending van Vroege Vogels)

:
 
Page 1 of 1