Het magazine voor Natuurfotografen


Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


Bijzonder fraai vastgelegd!
Fijn ook de spiegeling, en de herhaling in de achtergrond.
Van de onderkant kan wellicht nog een reepje af?

Complimenten!

Dat lijken mij wel heel vreemde bruine kikkers die zo blauw kleuren. Neem aan dat dit toch meer heren van de hei zijn...
Groet, Sjors

Ja dit lijken mij toch ook Heikikkers...
gr
G

Vaker camera en lens inpikken, fijne foto en de achtergrond is helemaal top, mooi!
groet susan

Mooi met de kikkers in de achtergrond. Fraaie kleuren, fijn laag standpunt.

Driemaal is scheepsrecht; volgens mij ook Heikikker. Bruine Kikkers kunnen wel een wat blauwe zweem krijgen in de paartijd, maar mijns inziens toch niet zo blauw als op deze foto. de keel van Bruine Kikker is ook niet zo wit. Check even deze link.

Mooie foto, Elles. Mooi laag standpunt.

Groet, Robert

Altijd een mooi onderwerp om te fotograferen.
Mooi resultaat .
Groeten,
Paul

Dit is toch echt een Bruine Kikker in bruiloftskleed. Ik zie er honderden in het Dwingelderveld. De keel kleurt vaak blauwig wit.
Wanneer er geen felblauwe Heikikkers zijn kan ik de soort vaak alleen determineren op geluid. In het determinatiealbum heb ik een foto van zo'n bruine knorrepot gezet.

Ik heb de foto ook in mijn persoonlijk album gezet.» Last edited by Henk Baptist on Tue 24 Mar 2020, 23:26; edited 1 time in total

Hei of bruine kikker vaak lastig te zien. Ook de bruine kikker wordt blauw in deze tijd. Heb mezelf er diverse malen mee vergist.
Mooi overzicht Elles. Ook met de dril erbij.

Lastig. Ik vind de Bruine Kikker in Henks PA toch overtuigender een Bruine Kikker dan de dieren op deze foto. Maar misschien zit er hier ook wel water- of luchtreflectie bij.
Ik durf in ieder geval hier nu geen zekere Heikikker meer van te maken 😰
gr
G

Wat mooi vastgelegd!
Groeten Marieke

Super bedankt voor al jullie reacties!

Even voor de discussie hei/bruine kikker. Het zijn echt bruine kikkers.

Het is een blauwzeem van het water op de bruine kikkers in combinatie met de hoek, denk ik. Onze andere foto's hebben dit minder. We zijn die dagen wel op zoek geweest naar de heikikkers maar hebben ze helaas niet gezien zelfs niet gehoord.» Last edited by elles on Wed 25 Mar 2020, 20:54; edited 1 time in total
:
 
Page 1 of 1