Het magazine voor Natuurfotografen
Wij plaatsen verschillende cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. De analytische gegevens zijn volledig geanonimiseerd en niet te herleiden naar IP adressen of personen.
Lees hier meer over cookies en ons privacybeleid
Gerard Visser on Sat 15 Jan 2022, 17:35
Rixte, Leuk experiment! Voor mij is het duidelijk 😁 dat het hier niet om een platte Oester (Ostrea edulis) gaat, maar om een Japanse Oester (Crassostrea gigas), die ook culinair wel creuse wordt genoemd. Te herkennen aan de sterk gewelfde lobben in de schelp. gr G
Nel R on Sat 15 Jan 2022, 19:12
Mooi detail met leuke vormen. groet van Nel
Gerard Visser on Sat 15 Jan 2022, 20:24
Rixte, kleine omissie mijnerzijds: Crassostrea is inmiddels achterhaald, de nieuwe naam is Magallana. Ik heb het veranderd. gr G