Het magazine voor Natuurfotografen


Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


De foto was ingestuurd voor de seizoensopdracht.


-De exif ontbreekt

Wat is exif dan? Dan weet ik dat niet. Ik dacht de opname gegevens? Hester

wat geinig dat schemerende paviljoen. Ik dacht eerst even een stel torenflats te zien, zoals je in Bois de Bologne boven de bomen en velden in de verte La Defence kan zien.

Fijne foto, leuke invulling van minimalisme. Daarbij mag duidelijk best wel 'veel' te zien zijn. Een enkele lijn is helemaal niet per sť minimalistisch.

Mooie foto. Jammer dat hij niet mee kon doen met de so.
Truus

Beste Truus, Ik wist niet eens dat er gegevens automatisch onzichtbaar met de upload meekwamen. Bij andere uploads gebeurde het zonder dat ik het wist wel. Maar na deze bewerkingen ervan blijkbaar niet. Ook jammer want dan hoor je meer meningen over iemands indruk. Hester

Wat ik altijd doe voor de so en ook de mo is eerst de foto in mijn persoonlijke album posten. Daar kan je zien hoe de foto op de site overkomt. Te licht of te donker bv. Je kan dan ook meteen controleren of je de exif ziet staan onderaan. Daarna haal ik die foto weer weg.
Truus

Ik vind het een interessante foto. Kleuren van de jaren 50, het gras lijkt het onderwerp maar in de achtergrond zit het verhaal: Rustig wandelende mensen maar daarachter zie je nog net iets van een soort classicistisch gebouw/tuinhuis met een vaas op een bordes wat dan weer goed bij de kleuren past.

Mooie kleuren Hester. Mooi, dat nevelige.

Bedankt om te horen wat commentatoren zeggen. Dingen die ik zelf niet allemaal bewust zie. Of althans het eerste doel van de foto en het moment waren. Ik dacht dat de achtergrond niet op zou vallen. Maar als ik het bovenstaande lees speelt het niet negatief mee. Hester

Bijzondere opname, waar jezelf een verhaal bij kunt maken. Leuk!
Groet, Tineke

Mooie sfeervolle foto.

De volgende aanpassingen heb ik gedaan aan de namen:
Agrostis capellaris > Agrostis capillaris
Gewoonstruisgras > Gewoon Struisgras
Engelse naam ingevuld

Groet, Robert

:
 
Page 1 of 1