Het magazine voor Natuurfotografen


Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


Schitterende foto, Adri. Jij bent toch wel de koning van de astro-fotografie op Nederpix. De scherpte van de nevel is formidabel. Het is bijna 3D.

Groet, Robert

Je moet wel heel innovatief en creatief zijn, zowel in het veld (lees op het dak) als achter de pc, om steeds op de wisselende omstandigheden (met alle gevolgen van dien) in te spelen.
Dat maakt dat ik deze tak van sport altijd met bewondering aanschouw, zeker als er dan uiteindelijk zon resultaat uitrolt!

Gr.
@d

Om van te genieten.

Wat een prachtig beeld van deze nevels. Beide staan er super en vol detail op. Mooi ook de neveligheid rond de Orionnevel en Running man. Zeker een stimulans en ondanks de vele hindernissen door te gaan in deze boeiende tak van fotografie.

Dank voor jullie waardering. Bertus, er zijn inderdaad veel hindernissen te nemen. Veel ook onverwachte dingen waar je mee moet dealen. Leuk vind ik wel dat er constant verbetering zichtbaar is naarmate je meer te weten komt en je langer bezig bent.

Mijn laatste issue was de verlichting op de kerktoren. Ik woon er tegenover. afgelopen week heb ik eindelijk een afspraak kunnen maken, dat als ik wil fotograferen de lampen uit kunnen.

Wat een prachtige foto weer, hoop dat je het licht uitkrijgt!!
groet susan

Heel mooi gedaan Adri, altijd een dankbaar onderwerp alles wat in Orion te zien is, en dat is heel wat meer dan de meeste mensen denken.
Net al die onverwachtse dingen maken het voor mij een formidabele hobby, inspelen op de momenten en steeds leren anticiperen, heel leuk en leerrijk.
En als er dan uiteindelijk zo'n beeld als dit tevoorschijn komt dan is dat een mooie beloning voor al die eerdere tegenslagen en leermomenten
Mooi voor groot aan de muur Adri, proficiat

grts
Sieg

Geweldig wat een vakmanschap en een prachtig resultaat.

Oh Adri, wat schitterend!
Heel gaaf dit. subliem!

Fascinerend beeld!
groet van Nel

Wat een prachtige foto Adri. Top!!

Groet, Joop

:
 
Page 1 of 1