Het magazine voor Natuurfotografen


Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


Ik denk dat je dit uitstekend hebt verbeeld, ik ben gestopt met te blijven mopperen over de bomenkap want ik word er strontziek van. Soms ken je een prachtig gebied en hopla weer een voetbal veld gekapt. Het meeste is ook volgens mij in de biomassa centrales gestopt.
groet susan

Voor de foto goed dat die boer daar mest aan het verspreiden is, geeft duidelijk weer hoe mooi het kan zijn en brengt tegelijkertijd een ernstig probleem aan het daglicht.
Waar moet het naartoe met deze wereld……

@d

Je stelt iets aan de kaak wat een groot deel van Nederland niet boeit.
Deze stelligheid nestelt zich steeds dieper in mij. Het is een triest beeld maar deze boer doet wat hij altijd al gedaan heeft. Bijna alle weidegebieden in onze omgeving is maailand, voer voor koeien.
Maar mensen; kijk ook eens naar de
AH's en de RABO en wellicht ook naar onszelf. Ja Hendrik, het systeem.....

Griet, Tim

We zijn allemaal slachtoffer van dat systeem. Het is wel een systeem dat we met z'n allen in het leven geroepen hebben, maar een systeem dat we gelukkig ook met z'n allen kunnen veranderen. Gelukkig boeit het steeds meer mensen. Ik houd me er aan vast dat het ons gaat lukken het systeem te veranderen. Lukt dat niet, dan verdwijnen veel soorten en daarmee verdwijnt ongetwijfeld ook de mens. En dan wordt het sowieso beter.

Mooi vastgelegd Hendrik. Een rake foto.

Groet, Robert

:
 
Page 1 of 1