Het magazine voor Natuurfotografen


Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


Magisch!!
groet susan

Betoverend. Ondanks (of dankzij) de omstandigheden zit er een enorme sprankeling in het beeld. Overal die kleine kleurbolletjes, met een mooie verdichting ervan naarmate je blik hoger het beeld in glijdt. En overal die bijna oplichtende stukjes web, als in een vol stadion waar ze met witte zoekdoekjes aan het zwaaien zijn. Een beeld waar je met je neus bovenop kan zitten, en een beeld dat je ook heel mooi van een afstandje kan bekijken.
Betoverend dus (of magisch, zoals Susan schrijft).
Groet,
Sieb

Een heel ander beeld dan je vorige foto, inderdaad. Hier zijn de mooie spinnenwebben zichtbaar, die de foto maken. En het licht is ook heel anders, aangenamer.

Willem

Toevallig afgelopen vrijdag, toen het hier erg mistig was, ook hier mee bezig geweest maar mijn foto's zijn niet zo mooi geworden als deze foto!
groet van Nel

Het lijken wel swingende webben. Mooi.

Fraai Hendrik zo einde seizoen, mooi die kleuraccenten van de Blauwe Knoop en spinnenwebben zover het oog reikt.

@d

Erg leuk en origineel

Mooie weergave, lijkt me ook een leuk vlinderveldje.

Wat een spooky foto, goed gezien.

Groet Rixte

De foto staat nu al niet meer op de voorste pagina. Ook de vorige hiervan niet. Zie terug voor commentaar. Deze foto geeft eens een andere wereld. Hier ga je niet doorheem lopen. Dat zou deze wereld maar verstoren. En het netwerk houdt je tegen. Het blijft van een ongrijpbare zachtheid. De bolletjes, steeltjes, en vlekken spinrag. Waardoor je dingen in die wereld weer als een wonder ziet. Hester

:
 
Page 1 of 1