Het magazine voor Natuurfotografen


Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


Volgens mij Erno heeft een goede fee je camera en oog nu echt betoverd.

Mooi foto Erno. De boom in het midden komt mooi tot z'n recht doordat je er een een soort van frame omheen hebt gemaakt door de takken van andere bomen in de voorgrond te zetten. Dat werkt hier goed, misschien had het ook nog goed gewerkt als je een stap naar achteren had gedaan, zodat het helemaal er omheen zat. (Weet niet of dat zou kunnen overigens.) De rijp werkt hier goed, ik houd daar van, het geeft een heerlijke sfeertje aan de foto. (Een net iets ander standpunt had misschien nog meer bokeh gegeven.)

Groet Rixte

Uit een sprookjesboek.

@ Rixte stap naar achteren hoefde niet, ik had wel verder uit kunnen zoemen. Mijn focus lag niet op de bokeh, die zag ik op mijn beeldscherm pas goed. Is zeker iets om een volgende keer meer mee te experimenteren.
Ik had nog wel een foto net iets meer kader, maar die vondt ik minder mooi ( misschien met de juiste aandacht wel beter?) Ga ik nog eens goed naar kijken.

Groet Erno

@ Hester, dat idee had ik die ochtend ook, de verschillen waren groot die dag, op de ene plek nevel en mooi licht een stukje verder ( andere hoek) weer helder en saai. Andere fotografen stopten soms en dachten wat is hij nou aan het fotograferen? En gingen dan weer verder. Het leverde mij de mooiste foto's van die dag op. Ik heb ws een andere bril ....

Groet Erno

In alle opzichten een geslaagde foto, en mooie foto.

Fijn totaalbeeld Erno, de centrale plaatsing werkt hier prima; de leercurve loopt bij jou behoorlijk steil omhoog.
Fris beeld met nog een vleugje blingbling. Klein verbeterpuntje, centrale boom los van de bomen in de voorgrond, is al genoemd.

Gr.
@d

Nee hoor niet eens met lossere boom. Dit is meer een visoen! Zo van het is niet echt. zie ik het wel goed? Straks is het weer weg. Maar je kunt natuurlijk meerdere andere foto's maken. Dus het was met andere mensen erbij. Ja ik was ook twwe of drie keer in Elswout dat rijp smolt en extra mooi was. Door de camera zie ik ook vaak het eind resultaat nog niet. Leuk zoals je je "geluk" beschrijft. Kan zo weer voorbij zijn op grijze dagen en niet welwilllende computerprogramma's enzo.. Groet, Hester

Heel goed gezien en erg mooi vastgelegd.

Het lijkt mij dat de moderator de bomen bedoelt in de achtergrond; in de voorgrond zie ik alleen wat onscherpe takken. Maar van mij hoeft de centrale boom niet los van de bomen in de achtergrond, want doordat de bomen in de achtergrond veel vager en lichter zijn, komt de centrale boom er mijns inziens al meer dan genoeg los van. Zeer geslaagde foto dus zonder minpuntjes wat mij betreft.Wink

Groet, Robert

Doelde inderdaad meer op de takken links boven, deze zitten inderdaad achter de boom😎

Groeten,
@d

Magische foto. Het licht van onderen is betoverend.
Truus

Leuk om jullie commentaren en feedback te lezen. Ik blijf ervan leren. Nu weer oefenen in mindere omstandigheden zoals Hester zegt.

Groet Erno

Een boom uit een waar sprookjesbos, blijf ernaar kijken, erg mooi!
Groet, Tineke

Wat een fraaie sfeer heb je hier neergezet.

Weer zo'n prachtplaat ! Heerlijk om naar te kijken.

Prachtig beeld!

Groeten, Robert-Jan

Een schitterende boom in een schitterende omgeving dankzij de druppeltjes, en dit alles met een mooie kleurencombinatie.
Heerlijk om naar te kijken.
Groeten,
Paul

Heb het vaak gezien maar probeert het maar eens mooi te fotograferen. Het is jou in ieder geval heel goed gelukt en het levert een hele fraaie foto op.

Groet Kees

Bijzonder sfeervol! De mooie boom: éénzaam, maar niet alleen.

Heerlijk sfeervol!

Een sfeervol plaatje.

:
 
Page 1 of 1