Het magazine voor Natuurfotografen


Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


Ik ben een van die mensen toch vind ik dit een prachtige foto!!
groet susan

Of ik Wisenten en andere grote grazers een toevoeging vind aan onze natuur, niet echt denk ik. Het zijn wel mooie, imposante dieren. Mooie foto ook in elk geval.

Willem

Bijzondere stoere neus, sik en kuif.maar zacht oog.

Indrukwekkend dier, mooi geportretteerd!
groet van Nel

Prachtig Eef

Ik vind hem mooi.
Truus

Het lijkt mij heel bijzonder om eens een Wisent tegen te komen. Ik heb ze nog nooit gezien. Imposant dier, die je prachtig in beeld hebt gebracht.
Groet, Tineke

Heel mooi Eef

Heb je hiervoor veel gecropt? Die stier houd ik hier liever op grote afstand. Hier staan ze achter stroomdraad. Maar ook dan kom ik niet dichtbij! Mooie close-up.

Hier staan de dieren ook in een terrein dat is omheind met een hek dat onder stroom staat. Omdat ik de broedvogels inventariseer in een deel van het terrein (plot van 50 ha, terwijl het terrein 350 ha groot is) loop ik kris-kras door het terrein. Dan kan het gebeuren dat ik plotseling dicht bij de dieren kom, vooral als ik terrein met dicht struikgewas doorkruis. Soms schrikken ze en rennen ze met veel gekraak van struikgewas weg. Meestal kuieren ze echter rustig van me vandaan en soms blijven ze zelfs onverstoorbaar grazen of van de blaadjes knabbelen. In principe houd ik altijd afstand en ik gedraag me in ieder geval altijd heel rustig. Het is overigens mijn ervaring dat de stieren heel zachtaardig zijn.» Last edited by Eef Kieft on Wed 03 Apr 2024, 21:37; edited 2 times in total

Indrukwekkend om zo tegen te komen.
Zwart/wit doet het goed hier.

Erik

Heel fraai portret

Nou ik vind de foto en de Wisent prachtig, zou ze graag tegenkomen hoor. Goede keuze in zwart wit.

Groet Erno

:
 
Page 1 of 1