Het magazine voor Natuurfotografen


Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


Leuk om de ontwikkeling van zoín gebied te volgen.
Mooie lucht erboven!

@d

Dit mooi om te zien.

Nel, kan je eens vertellen hoe het zich ontwikkelt??
Wat ligt daar in het water??
Heerlijke foto met een lekkere lucht zoals je die precies wilt hebben als foto graaf.
groet susan

Mooie vriendelijke wolken boven het fraaie landschap.
Groet, Tineke

Hoi Susan,
Toen ik er de eerste keer kwam was er niks. Geen toilet e.d. Wel een aantal kijkhutten. Alles was kaal. Er waren veel vogels. Elk jaar kwam er qua bebouwing wat bij. Nu een restaurant, te huren huisjes enz. De druk qua toerisme is enorm toegenomen. Veel vogels verkiezen nu de eilanden waar je niet mag komen.
Er is meer begroeiing. Nu deze keer enorm veel uitgebloeid klein hoefblad. In de hutten kijk je nu nog over het water. In de zomer zie je weinig door de begroeiing. Het water staat daar nu erg hoog. Te hoog voor de steltlopers. Dus die waren er niet. De visdiefjes waren nog niet aangekomen. Die broeden daar met velen. Zo is elk seizoen ook anders. Vooraan op de foto zijn draden gespannen zodat de ganzen er niet bij kunnen komen. Die vreten aan het riet. Als het regent heb je weinig plekken waar je kunt schuilen. Met te hete dagen is het daar echt te warm. Maar ook heeft zijn charmes. Alles wordt gemonitord. Insecten bijv. Er staan vallen her en der.

Hoi nel,
bedankt voor je uitgebreide antwoord. Ik wist helemaal niet dat er ook een restaurant zou komen, ik dacht dat het een paradijs voor vogels zou moeten zijn. Laat staan huisjes, ik vind dat eigenlijk wel heel jammer dat alles geŽxploiteerd moet worden. Die drang in Nederland, ik word daar helemaal niet lekker van.
groet susan

Natuur en ontspanning. Dat zie je wel meer. Misschien is het makkelijker om op deze manier geld te krijgen voor zulke projecten. Wat is die constructie op het water, is dat om de vegetatie in het water te bevorderen?

:
 
Page 1 of 1