Het magazine voor Natuurfotografen


Home > Album >
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
 


Wat een bloemen weelde. Heel mooi weergegeven.
Truus

Viel mij ook al op dat er dit jaar veel zijn. Prachtig zijn ze, jij hebt er een mooi beeld van weten te maken. Ik hoop dat er volgend jaar nog meer zijn. Meestal zijn ze gemengd wit en paars, maar hier zie ik alleen de paars.

Groet Erno

Wat mooi zo in bossen in Nederland, nooit zo gezien. Ik zie wel dat het weer bepaalde bloemen groot of veel laat worden. Maar hier in de buurt en in Elwsout geen enkele vlinder of hommel op een bloem. Bij de rij orchideŽn komen mag niet meer. Toch zoveel meer bermen met alle soorten bloemen. Er zijn zoveel minder zwaluwen in mijn buurt. Eťn nestje maar bijvoorbeeld onder de poort van Elswout. Dus die bloemen helpen de vlinders niet. Veel slakken en weinig merels. Alleen enkele meesjes in mijn tuintje. En een hond met een akelige baas. Bah.

Fraaie opname. Ja wat een hoeveelheden staan er nu. In jaren niet zoveel gezien. En ze worden veelvuldig door insecten bezocht. Ze staan hier overal langs de rand van de boswegen. Nu bloeit de zuring ook overal. Wat zorgt voor een rode gloed in het landschap.

Mooie strakke uitsnede, waarbij die donkere stammetjes goed meedoen in al die verticale lijntjes.

Een plaatje! Mooi hoor.
Groet, Henk5

:
 
Page 1 of 1