Het magazine voor Natuurfotografen

Macrofotografie is heerlijk om te doen, verslavend zelfs, maar er komt nogal wat bij kijken om een aansprekende foto te maken. Je moet het eerst zien, om vervolgens tot de ontdekking te komen dat het nog knap lastig is een goede foto te maken, laat staan een beeld dat verwondering oproept.

Het Praktijkboek Macrofotografie biedt uitgebreide informatie die elke fotograaf verder brengt. Alle technische aspecten worden besproken aan de hand van talloze voorbeeldfoto's. De onderwerpen die macrofotografie zo aantrekkelijk maken - vlinders, paddenstoelen, insecten, bloemen, mossen, libellen, amfibieŽn en reptielen - komen uitgebreid aan bod.

Dankzij het Praktijkboek Macrofotografie ontdek je waar en wanneer je je favoriete onderwerp kunt fotograferen en hoe je dat op een boeiende manier doet. De meer dan 450 foto's van de beste macrofotografen zijn daarbij een bron van inspiratie.

Praktijkboek Macrofotografie

De auteurs zijn allen zeer ervaren en bekende macrofotografen: Leon Baas, Arjen Drost, Paul van Hoof, Ron Poot en Jaap Schelvis.

Zij bespreken nieuwe en gevestigde technieken en hulpmiddelen om tot optimale resultaten te komen. Veel aandacht gaat uit naar zes verschillende hoofdonderwerpen voor macrofotografie, waarbij ze ingaan op het 'gedrag' van elke groep en hoe daar op in te spelen als fotograaf.

  1. Dag- en nachtvlinders
  2. Libellen en waterjuffers
  3. Reptielen en AmfibieŽn
  4. Flora en mossen
  5. Paddenstoelen en schimmels
  6. Overige insecten

Andere hoofdstukken gaan over creatieve macrofotografie, ethiek rondom macrofotografie en het boek besluit met een macrofoto-kalender: wanneer kun je welk onderwerp fotograferen. Uiteraard is het boek rijk geÔllustreerd met inspirerende foto's en verhelderende afbeeldingen.

Dit boek is de derde uitgave in de succesvolle reeks praktijkboeken fotografie van Uitgeverij Birdpix.

Alle gegevens op een rij:

Titel: Praktijkboek Macrofotografie
Ondertitel: Laten zien wat je niet ziet
Uitgave: Hardcover, gebonden en genaaid, full-color
Pagina's: 192
Formaat: 230x230 mm
ISBN: 9789079588084
Verkoopprijs: Ä 27,90

Bestel nu het boek voor de aantrekkelijke prijs van slechts Ä 27,90.Terug naar home.