Het magazine voor Natuurfotografen

Nederpix.nl Forum Index -> Nieuws / News


Resultaten uit het moderatorenweekend 2015
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  

Author
Message
Wijnand van Buuren
Vip


Gender: Male
Age: 69
Joined: 15 Apr 2011
Posts: 922
Location: Veenendaal
Offline

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
PostPosted: Tue 13 Oct 2015, 19:20    Post subject: Resultaten uit het moderatorenweekend 2015
Beste mensen,
Het overleg van de moderatoren in het weekend van 9 t/m 11 oktober heeft een aantal resultaten opgeleverd.

- sfeer / omgangsvormen:
Een nevendoel van Nederpix is dat het een community blijft waar gebruikers elkaar via beelden hun wijze van natuurbeleving kunnen tonen. Diverse mensen hebben ons laten merken dat de toonzetting in sommige commentaren bij die beelden niet bijdraagt aan een goede sfeer en dat er soms onplezierige omgangsvormen zijn. Om een goede sfeer en normale omgangsvormen te borgen, zullen de moderatoren proberen tijdig bij te sturen. Dat gebeurt rechtstreeks met de persoon in kwestie en is niet zichtbaar voor anderen. Wij willen positief opbouwende kritiek bij beelden stimuleren.

- minder regels:
Een aantal regels uit de criteria bij het beoordelen van een foto zijn afgeschaft of veranderd. Hierdoor komt er meer ruimte voor sommige soorten natuurfoto's. Foto's uit heemtuinen en wildparken worden toegelaten. De regel over lokvoer vervalt mits niet storend in beeld. Studiofoto's en microscopiebeelden worden toegelaten. Dit type foto's wordt wel wat kritischer bekeken op kwaliteit. Indien personen herkenbaar in beeld zijn, moet sprake zijn van een toegevoegde waarde bij de natuurfoto.

- aanzoeken editors
Op dit moment bevat de site een groot aantal beelden waarbij de soortnaam verkeerd is vermeld. Er is zelfs sprake van een tamelijk grote foutmarge. Hierdoor verliest de site steeds meer waarde als naslagmogelijkheid. Het team van moderatoren heeft onvoldoende specialistische kennis in huis om van al die verschillende soortgroepen de juiste Nederlandse en/of wetenschappelijke naam te vermelden conform de naamgeving in het Nederlands Soorten Register van Naturalis. Om die reden zijn inmiddels een aantal specialisten van bepaalde soortgroepen benaderd om op korte termijn als editor te gaan fungeren. (Op Birdpix is dat al het geval bij de niet-Europese vogelsoorten). Deze editors krijgen de mogelijkheid om de foutief ingevoerde namen te wijzigen en zullen als zodanig herkenbaar zijn met een bepaalde aanduiding bij hun naam.
Mochten er mensen zijn die zo'n lastige taak zouden willen gaan uitvoeren, kunnen zij zich melden. Uitwerking van e.e.a. volgt zsm.

- veel voorkomende soorten / "uitmelken" van een serie
Van een aantal dieren en planten zijn er reeds een zeer groot aantal beelden aangeboden (voorbeeld: edelhert, icarusblauwtje, vliegenzwam). Wanneer van die veelvoorkomende soorten op de site door een gebruiker een beeld wordt aangeboden terwijl de persoon in kwestie reeds vele keren eerder een foto heeft getoond van die soort, zullen de moderators de foto mede beoordelen op de toegevoegde waarde van dat beeld. Een soortgelijke afweging zal plaats vinden wanneer van één fotosessie meerdere foto's van nagenoeg hetzelfde tafereel wordt getoond.

- lokvoer
Het gebruik van lokmiddelen is in veel gevallen op basis van een enkele foto niet controleerbaar. Zónder lokmiddelen zouden vrij veel soorten nooit zo vaak gefotografeerd kunnen worden (beer, veelvraat en vele andere soorten). Of lokvoer is gebuikt laten we niet meer meewegen bij het al dan niet afkeuren van de opname. Indien het zichtbaar in beeld is, beoordelen we de foto kritischer. (Voorbeeld: vloeibare zoetstof op glas bij insectenfoto's)
- In de Amsterdamse Waterleiding Duinen heeft de beheerder van het terrein duidelijk kenbaar gemaakt dat vossen niet gevoerd mogen worden. Tot heden keurden we alle close-ups van vossen uit dat gebied af omdat het om van die zgn. "patat-vossen" zou kunnen gaan. Dat voorbehoud laten we vallen.
(Het is niet de bedoeling om na vandaag allerlei foto's die in het verleden zijn gemaakt alsnog aan te bieden. Trek er op uit en maak nieuwe!)
- Bij het toelaten van foto's van kwetsbare soorten vlinders, die in Nederland zijn gefotografeerd, zullen we het beleid van de Vlinderstichting volgen. Voor de meeste soorten die nu op onze lijst staan waar geen foto van wordt geplaatst die in Nederland is gemaakt, vervalt die restrictie. De Vlinderstichting maakt minder voorbehoud. Dat volgen wij.

Met het wijzigen van deze drie punten willen we benadrukken dat de verantwoordelijkheid voor het op een verantwoorde manier fotograferen van dier- en plantensoorten etc. in de natuur in eerste instantie bij de fotograaf zelf ligt. In het geval dat wij twijfelen aan het voorkomen van verstoring van een soort of dat de foto is genomen in een gesloten gebied, zullen we eerst navraag doen bij de fotograaf over de totstandkoming van het beeld voordat we de foto plaatsen.

- mensen herkenbaar in beeld

Mede naar aanleiding van discussie bij een recente opname is opnieuw bezien op welke wijze wij om kunnen gaan met foto's waarbij mensen herkenbaar in beeld zijn. Aangezien Nederpix primair een natuurfotosite is willen we dat op de aangeboden foto's de natuur het hoofdonderwerp is. Wanneer er mensen te zien zijn, moet sprake zijn van een aanvulling op die natuuropname.
Wij realiseren ons dat dit opnieuw tot discussie kan leiden. Gedurende een periode van ongeveer een jaar zullen we bezien of deze omschrijving werkbaar is.

- toelichting op de veranderingen

In algemene zin zou je kunnen stellen dat er discussie heeft plaatsgehad tussen "rekkelijken" en "preciezen". Met andere woorden voorstanders van strenge regels en mensen die een lossere aanpak verkiezen. Gedurende het komende jaar willen we bezien of de aangekondigde veranderingen zullen leiden tot een gevarieerder aanbod in beelden en tot een aangenamere sfeer op de site; met name in de commentaren/reacties.
De verantwoordelijkheid voor het op een verantwoorde manier maken van beelden in de natuur ligt altijd bij de fotograaf. De moderatoren zijn niet aangezocht om als een soort 'moraalridder' te fungeren. Niettemin willen we wel oog blijven houden op mogelijke verstoring. Maar ook dat is vaak erg lastig aan te geven.
Wat de soortnamen betreft is gebleken dat er een te grote foutmarge in de benamingen is ontstaan. Met het aanzoeken van editors wordt die marge verkleind. Er hebben zich inmiddels 5 mensen bereid verklaard als editor te gaan werken. Er is ruimte voor meer mensen bij enkele soortgroepen, m.n insecten en overige dieren maar ook bij de andere albums is nog wel ruimte.
T.a.v. foto's uit "wildparken" is de scheidslijn natuurlijk dunnetjes. Een beeld uit het Krugerpark met een oppervlakte 20.000 km2 leidt nooit tot discussie. Foto's vanuit NP De Hoge Veluwe in vergelijking tot die uit het Aardhuis of wildparken in Duitsland wel. Wij verwachten dat mensen voortaan altijd zullen vermelden waar een foto is vervaardigd. Indien de foto uit een wildpark komt, zullen we wat scherper naar de kwaliteit kijken. Er volgt geen opsomming vanuit welke parken de foto's wel en niet worden toegelaten. Het is evident dat dierentuinfoto's buiten de doelstelling van Nederpix vallen. Ook voor dit punt geldt dat we in een periode van ongeveer een jaar zullen bezien hoe dit uitpakt.

Het team van moderatoren.


Last edited by Wijnand van Buuren on Thu 15 Oct 2015, 13:33; edited 1 time in total
Back to top
Reply with quote
 
susan meijnders
Joined: 18 Mar 2008
Posts: 805

Offline

View user's profile Send private message
PostPosted: Tue 13 Oct 2015, 20:28    Post subject:
Modteam,
het raakt me, dat laatste dan. Het betekent dat de uitgangspunten van Nederpix worden losgelaten, juist die uitgangspunten maakte de pix bijzonder. De scoringsdrift om foto's te maken is zo groot. Ik ben er nogal onderste boven van.
Ik vind het ook jammer dat jullie niet toelichten naar het waarom van deze beslissing, misschien helpt een toelichting mij wat?
groet susan
Back to top
Reply with quote
 
Tom van der Most


Gender: Male
Age: 69
Joined: 08 Apr 2011
Posts: 402
Location: Viller�al, Frankrijk
Offline

View user's profile Send private message Send e-mail
PostPosted: Tue 13 Oct 2015, 20:34    Post subject:
Ik vind de term wildpark wel erg ruim gesteld.
Ik mis een duidelijke definitie.
Alleen in Nederland of ook daarbuiten?
Misschien schept meer duidelijkheid ze met naam te noemen.
Back to top
Reply with quote
 
Michiel Janssen


Gender: Male
Age: 46
Joined: 16 Apr 2009
Posts: 926
Location: Zevenhuizen
Offline

View user's profile Send private message Visit poster's website
PostPosted: Tue 13 Oct 2015, 21:09    Post subject:
Ik ben ook benieuwd naar een nadere toelichting want vooralsnog voel ik nog geen juichstemming opkomen en dat heeft niets te maken met de tussenstand van Nederland-Tjechië. Wink
_________________
http://michieljanssen.smugmug.com
http://www.flickr.com/photos/88081547@N06/
Back to top
Reply with quote
 
Wijnand van Buuren
Vip


Gender: Male
Age: 69
Joined: 15 Apr 2011
Posts: 922
Location: Veenendaal
Offline

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
PostPosted: Wed 14 Oct 2015, 10:46    Post subject:
Nog even geduld, mensen. Eerst krijgt iedereen de opsomming van de resultaten te zien in een paar berichten. Daarna volgt een wat uitgebreidere toelichting op de wijzigingen en zal ook de tekst van de criteria waarop een foto wordt beoordeeld worden aangepast. De ruimte in deze berichten is wat beperkt en het moet ook geen lang verhaal worden.
_________________
Nikon 7100 en Nikon 300s met Nikkor 70 - 300mm, Nikkor 105mm micro, Nikkor 18-105mm en Nikkor 200 - 400 mm F4 en teleconverter 1,4 E II. Manfrotto monopod 682B en Slik 3-poot.
Back to top
Reply with quote
 
Patrick Blom
PixPas (Basic)


Gender: Male
Age: 48
Joined: 19 Jan 2006
Posts: 44
Location: Beverwijk
Offline

View user's profile Send private message
PostPosted: Wed 14 Oct 2015, 14:30    Post subject:
Persoonlijk hoopte ik juist op verdere aanscherping van de regels rondom wildparken en lokvoer... Ben benieuwd naar de toelichting die binnenkort verschijnt.

vrgr, Patrick
_________________
Sony A77 mrk II, Sony A77, Minolta 400mm HS APO-G f4,5, Sigma 100-300 APO f4, Feisol CT 3371 statief + manfrotto 503 HDV kop, RJS Lenssupport, ghillie suit
Back to top
Reply with quote
 
Tom.S


Gender: Male

Joined: 21 Aug 2013
Posts: 10

Offline

View user's profile Send private message
PostPosted: Wed 14 Oct 2015, 15:16    Post subject:
Beste modteam,

Het is fijn dat jullie tal van criteria hebben versoepeld en/of losgelaten, de tijden veranderen de techniek evenzo, wat dit alles betreft blijft Nederpix niet passief achter maar is actief en voortvarend bezig.#Scatter

Groet, Tom
Back to top
Reply with quote
 
Acherontia
GuestPostPosted: Wed 14 Oct 2015, 15:48    Post subject:
Ik vind het tipje van de sluier dat hier wordt opgelicht erg veelbelovend.

Jeroen
Back to top
Reply with quote
 
Pieter LJ
PixPas Plus


Gender: Male
Age: 55
Joined: 13 Jan 2013
Posts: 64
Location: Oud Gastel
Offline

View user's profile Send private message
PostPosted: Wed 14 Oct 2015, 17:54    Post subject:
Omdat er vele tinten grijs zijn, vind ik het een positieve verandering als de criteria wat soepeler gehanteerd worden. Niet omdat ik zo van studio opnames houd maar omdat we dan minder discussie krijgen of een foto wel of niet geplaatst dient te worden. En het nodigt de inzenders uit om eerlijk te zijn over de opnameomstandigheden. Lijkt me niet verkeerd dus.

groeten, Pieter
_________________
Canon EOS 550D, EOS 5D III
Back to top
Reply with quote
 
Tom van der Most


Gender: Male
Age: 69
Joined: 08 Apr 2011
Posts: 402
Location: Viller�al, Frankrijk
Offline

View user's profile Send private message Send e-mail
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 6:12    Post subject:
Wat dat 'uitmelken' betreft vraag ik me af wat de toegevoegde waarde van die regel voor NP zelf inhoudt .
Back to top
Reply with quote
 
Wijnand van Buuren
Vip


Gender: Male
Age: 69
Joined: 15 Apr 2011
Posts: 922
Location: Veenendaal
Offline

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 7:16    Post subject:
Meer ruimte voor anderen en minder foto's in de database.
_________________
Nikon 7100 en Nikon 300s met Nikkor 70 - 300mm, Nikkor 105mm micro, Nikkor 18-105mm en Nikkor 200 - 400 mm F4 en teleconverter 1,4 E II. Manfrotto monopod 682B en Slik 3-poot.
Back to top
Reply with quote
 
Bendiks Westerink


Gender: Male
Age: 49
Joined: 18 Nov 2006
Posts: 577
Location: Heteren
Offline

View user's profile Send private message Visit poster's website
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 7:46    Post subject:
Misschien geldt dat niet voor anderen, maar dit zijn twee punten waar ik persoonlijk niet van wakker lig.
In mijn beleving is Nederpix een fotosite en geen naslagwerk voor de juiste soortinformatie (zal het volgens mij ook nooit worden). Dit is vrees ik een oneindige klus, die onuitvoerbaar is. Al is het alleen al om het feit dat je bij veel foto's niet genoeg informatie hebt om de soort vast te kunnen leggen.
En wat 'uitmelken' betreft. Het maakt mij eigenlijk niets uit of er nu 2202 edelherten op NP staan of 8041.

Bendiks
_________________
Nikon spul.
www.bendiks.nl
Back to top
Reply with quote
 
Arjen Drost
Admin
Admin


Gender: Male
Age: 44
Joined: 29 Sep 2005
Posts: 12697
Location: Groningen
Offline

View user's profile Send private message Visit poster's website
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 7:59    Post subject:
Wat we met het laatste vooral willen bereiken is de portal interessant houden. Ik denk dat er weinig mensen zitten te wachten op in 5 dagen een serie van 15 IJsberen in steeds net een klein beetje andere houding op dezelfde ijsschots langs te zien komen. Als de beelden iets toevoegen, is dat niet zozeer een probleem, als er zeer weinig variatie in zit, zal er dus strenger gemodereerd gaan worden.

Groeten, Arjen
_________________
Arjen Drost
http://www.natureview.photography
http://www.natureview.blog
http://www.facebook.com/natureviewphotography
arjen@natureview.photography
Back to top
Reply with quote
 
Wijnand van Buuren
Vip


Gender: Male
Age: 69
Joined: 15 Apr 2011
Posts: 922
Location: Veenendaal
Offline

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 8:01    Post subject:
Wanneer er wel voldoende informatie in een beeld is opgenomen om de soortnaam vast te stellen, is het goed dat de juiste naam wordt vermeld. Dat is nu te vaak niet het geval. Als dat niet kan, is het genus voldoende.
_________________
Nikon 7100 en Nikon 300s met Nikkor 70 - 300mm, Nikkor 105mm micro, Nikkor 18-105mm en Nikkor 200 - 400 mm F4 en teleconverter 1,4 E II. Manfrotto monopod 682B en Slik 3-poot.
Back to top
Reply with quote
 
Bendiks Westerink


Gender: Male
Age: 49
Joined: 18 Nov 2006
Posts: 577
Location: Heteren
Offline

View user's profile Send private message Visit poster's website
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 11:24    Post subject:
Dat jullie NP interessant proberen te houden begrijp ik. Maar ik denk dat jullie de 'zelfcensuur' niet moeten onderschatten. Ten eerste kun je maar een beperkt aantal beelden aanbieden en voor een gebruiker is het natuurlijk leuker als dit een beeld is dat opvalt. Als dat niet zo is (om dat het een beeld is dat weinig toevoegt of weinig oproept) zegt dit iets en zul je de volgende keer je bedenken voor je zoiets uploadt.
Als de moderators dit moeten gaan beslissen begeef je je op glad ijs. Welke wel en welke niet? En dat levert weer veel discussie/frustratie ed. op. Ik zou zeggen, bespaar je de moeite.

Bendiks
_________________
Nikon spul.
www.bendiks.nl
Back to top
Reply with quote
 
Michiel Janssen


Gender: Male
Age: 46
Joined: 16 Apr 2009
Posts: 926
Location: Zevenhuizen
Offline

View user's profile Send private message Visit poster's website
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 12:06    Post subject:
Bendiks Westerink wrote:
Als dat niet zo is (om dat het een beeld is dat weinig toevoegt of weinig oproept) zegt dit iets en zul je de volgende keer je bedenken voor je zoiets uploadt.

Ik geloof niet dat het er zo in algemene zin aan toegaat, er is n.m.m. wat dat betreft een gebrek aan zelfcensuur bij de gebruikers. Dat daarop een reactie komt van het team moderatoren vind ik positief. Het aanstellen van een team editors vind ik ook een goede zaak want soorten hebben een naam en die moet gewoon correct geschreven worden, net zoals onze eigen namen. Daar wil ik best aan meewerken. Die namen kun je eenvoudig opzoeken en overschrijven. Dat de site nooit 100% correct zal zijn is een gegeven maar dat hoeft niet te betekenen dat je het niet probeert. Als 90% wel correct is, is dat best netjes, toch?
_________________
http://michieljanssen.smugmug.com
http://www.flickr.com/photos/88081547@N06/
Back to top
Reply with quote
 
peter wijn


Gender: Male
Age: 53
Joined: 23 Nov 2005
Posts: 2312
Location: Utrecht
Offline

View user's profile Send private message
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 12:54    Post subject:
Michiel Janssen wrote:
... Als 90% wel correct is, is dat best netjes, toch?

Maak daar eens 70 van. Vraag me af of dit haalbaar is. Met plantdeterminatie op mijn reisjes haal ik de 90% amper terwijl ik er heel veel tijd in stop en heel precies weet waar ze genomen zijn in 'Zuid-Frankrijk', en het plezier heb iemand te kennen die er erg goed in is.

Gaat er ook iemand landschappen determineren?
_________________
Ik ben niet dik, ik ben een vrachtwagen.
Back to top
Reply with quote
 
Wijnand van Buuren
Vip


Gender: Male
Age: 69
Joined: 15 Apr 2011
Posts: 922
Location: Veenendaal
Offline

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 13:28    Post subject:
We hadden jou in gedachten om de landschappen te determineren, Peter. Met jouw achtergrond in de geologie (meen ik) moet dat een peuleschil zijn. Very Happy Wink

Maar zonder gekheid; wanneer je een toelichtende tekst schrijft zoals bij deze opname http://www.nederpix.nl/album_page.php?pic_id=220526 of deze http://www.nederpix.nl/album_page.php?pic_id=215880 heb je mijn volle aandacht. Het is namelijk een onderwerp waar ik niets van weet en er valt dus wat te leren. Altijd leuk.

Mocht je interesse hebben om iets te doen m.b.t. kwaliteitsverbetering van deze site, hoor ik dat graag.
_________________
Nikon 7100 en Nikon 300s met Nikkor 70 - 300mm, Nikkor 105mm micro, Nikkor 18-105mm en Nikkor 200 - 400 mm F4 en teleconverter 1,4 E II. Manfrotto monopod 682B en Slik 3-poot.
Back to top
Reply with quote
 
Robert Rodenburg


Gender: Male
Age: 51
Joined: 05 Feb 2007
Posts: 1239
Location: Nijkerk
Offline

View user's profile Send private message
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 13:29    Post subject:
In verband met de correctheid van de soortnamen in de database en het interessant houden van NP in het algemeen, wil ik het volgende punt aanroeren: de onvindbaarheid van de foto's op NP als gezocht wordt met Google op afbeeldingen; een punt dat mij al jaren frustreert. De oorzaak ligt misschien in de naam van de foto zoals hij op NP geplaatst wordt: albumpic. Ik ben geen webtechneut, maar het lijkt mij beter om de (wetenschappelijke) soortnaam aan de foto te hangen, in de naam en/of beter nog, een toegevoegde alt tag.

Verder zit er een bug in de website voor mobiele gebruikers: ook als betalende NP-gebruiker krijgen we reclame.

Prima idee overigens om de namen, waar mogelijk, te corrigeren. Het strenger beoordelen van foto's van veel aangeboden soorten, is te begrijpen, maar als nieuweling wordt het zo wel minder makkelijk om te leren jezelf te verbeteren; bij dat punt heb ik m'n twijfels. Misschien zou de staat van dienst van de fotograaf meegewogen moeten worden, maar dan creëer je een nieuw punt: hoe doe je dat objectief en eerlijk? Think

Groeten, Robert
Back to top
Reply with quote
 
peter wijn


Gender: Male
Age: 53
Joined: 23 Nov 2005
Posts: 2312
Location: Utrecht
Offline

View user's profile Send private message
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 13:46    Post subject:
Op de tweede foto staat een belangrijke waarneming:
Koning Eenoog wrote:
Bovenstaande is voor 80% een dilettante benadering.

_________________
Ik ben niet dik, ik ben een vrachtwagen.
Back to top
Reply with quote
 
susan meijnders
Joined: 18 Mar 2008
Posts: 805

Offline

View user's profile Send private message
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 13:54    Post subject:
hm,
ik vind ook dat mensen op Nederpix een soort eigen verantwoordelijkheid hebben voor de juiste naamgeving, als je de eerste pagina van het paddenstoelen album opent staan er zo al 5 fouten.....en dat is nog maar de eerste pagina!
groet susan
edit:ook een oproep om je eigen bestand af en toe te controleren.
Back to top
Reply with quote
 
Arjen Drost
Admin
Admin


Gender: Male
Age: 44
Joined: 29 Sep 2005
Posts: 12697
Location: Groningen
Offline

View user's profile Send private message Visit poster's website
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 14:14    Post subject:
Robert Rodenburg wrote:

Verder zit er een bug in de website voor mobiele gebruikers: ook als betalende NP-gebruiker krijgen we reclame.

Dan gaat er bij jou wat fout. Ik type dit nu op m'n iPad en zie geen reclame (ook niet op m'n telefoon).
_________________
Arjen Drost
http://www.natureview.photography
http://www.natureview.blog
http://www.facebook.com/natureviewphotography
arjen@natureview.photography
Back to top
Reply with quote
 
Robert Rodenburg


Gender: Male
Age: 51
Joined: 05 Feb 2007
Posts: 1239
Location: Nijkerk
Offline

View user's profile Send private message
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 14:37    Post subject:
@Arjen: Op deze pagina (met IPad) zie ik ook niets, maar wel op de homepage. Ik vraag we af, als het probleem bij mij ligt, wat er dan misgaat. Confused

Groeten, Robert
Back to top
Reply with quote
 
susan meijnders
Joined: 18 Mar 2008
Posts: 805

Offline

View user's profile Send private message
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 14:49    Post subject:
@robert
staan de banners in je profiel wel uit?
groet susan
Back to top
Reply with quote
 
Arjen Drost
Admin
Admin


Gender: Male
Age: 44
Joined: 29 Sep 2005
Posts: 12697
Location: Groningen
Offline

View user's profile Send private message Visit poster's website
PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 14:49    Post subject:
Robert Rodenburg wrote:
@Arjen: Op deze pagina (met IPad) zie ik ook niets, maar wel op de homepage. Ik vraag we af, als het probleem bij mij ligt, wat er dan misgaat. Confused

Groeten, Robert

Je hebt in je profiel staan dat je geen reclame wil zien? Anders zou ik het ook niet weten eerlijk gezegd...
_________________
Arjen Drost
http://www.natureview.photography
http://www.natureview.blog
http://www.facebook.com/natureviewphotography
arjen@natureview.photography
Back to top
Reply with quote
 
Display posts from previous:   
   Nederpix.nl Forum Index -> Nieuws / News
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic
Page 1 of 2


Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum